Esimesed sammud Pangalinkeriga

Kui Pangalinker on paigaldatud ning korrektselt konfigureeritud, siis võib avada brauseris Pangalinkeri veebilehe.

Kui andmebaas on tühi ja süsteemis pole veel ühtegi kasutajakontot, siis pakub Pangalinker võimaluse luua uus admin õigustega konto. Hiljem enam omal algatusel kontosid luua ei saa, uue konto loomise algatab alati admin kasutaja.

Kui admin konto on loodud, siis on võimalik seadistada teenuse üldseadeid Seadete lingilt. See annab võimaluse määrata teenusele teine pealkiri, samuti valida logofail, mida näidatakse maksekorralduste vaates lehe ülaosas. Lisaks tuleks siin märkida ka e-posti saatja andmed, sest sellise nime ja aadressi alt saadab teenus kõik vajalikud e-kirjad.

Kui kõik on korrektselt seadistatud, võib luua juba esimese makselahenduse

Makselahendus tekitab siis kõik vajalikud andmed testmaksete teostamiseks, sh. salajased võtmed, sertifikaadid, kasutajatunnused jne. Need andmed tuleks seadistada oma rakenduses, mis soovib makseteks pangalinki kasutada ja seepeale peakski olema võimalik maksete testkeskkonda kasutada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga